Skip navigation


Lovstof

Her kan du læse mere om lovprogrammet, lovstof, høringer og betænkninger.

Lovprogrammet for folketingsåret 2017/2018
Se det samlede lovprogram i  "Lovprogrammet - Folketingsåret 2017/2018" (PDF)


Lovstof

Samtlige ministeriets love, bekendtgørelser, cirkulærer og vejledninger kan du finde på Retsinformation:  Link til retsinformation

Hvad er retsinformation.dk? 
Retsinformation.dk er det netsted, som giver borgerne adgang til det fælles statslige retsinformationssystem. På retsinformation.dk kan man frit søge i alle love og alle regler (bekendtgørelser og cirkulærer m.v.), der er udstedt af ministerier og centrale statslige styrelser, i Folketingets dokumenter og i Folketingets Ombudsmands beretningssager.


Høringer

Ministeriets høringer kan du finde på borger.dk.  Link til høringsportalen. 

Høringsportalen giver borgere, virksomheder og andre interesserede én digital indgang til alle ministeriernes høringer over lovforslag, bekendtgørelser mv.


Betænkninger

Alle nummerede betænkninger findes elektronisk. De kan læses, printes og downloades døgnet rundt, og samlingen opdateres løbende med nyudgivne betænkninger.

Hvordan finder man frem til betænkningerne?

  1. Ved søgning i DABs database. Link til databasen.
  2. I Statens Netbibliotek -  link til Statens Netbibliotek -  hvor betænkningerne findes sammen med samling af danske statslige elektroniske udgivelser.

Betænkningerne findes i 2 versioner, en søgbar og en printvenlig.

I den søgbare version kan man via kikkertikonet søge på ord og tal og får til højre i skærmbilledet vist resultatet af søgningen. Herefter kan man vælge, hvilket af søgeresultaterne man vil se nærmere på.

Den printvenlige version giver et hurtigt og pænt print af betænkningen.


Sidst opdateret 22-02-2018

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055